lördag 23 juli 2022

Kall öl varm dag

Nu ska jag bli lite Manlig ett tag och publicera bilder på en kall öl. Jag ser naturligtvis otroligt manlig ut (förr i tiden anyhow med 52 cm biceps) men uppträder sällan stereotypt manligt. Stereotyper är för övrigt till för att ändras.

Det var nu över 2 månader sedan jag senast intog alkoholhaltiga drycker. Då var det i mitten på maj, helgen före jag skulle sätta mig i bilen, åka ner till Umeå och bli inlagd för hjärtoperation. Bestämde mig för en spontan BBQ och bastukväll och hade tur med vädret till och med 👀 Det kunde ju vara den allra sista möjligheten till en BBQ och bastukväll ever.

Dessförinnan var det i början på januari när Northernlights kom på besök. Ja som ni förstår, jag är inte någon stordrinkare helt enkelt.

Det har varit en varm och svettig sommardag idag. Jag hade en kall öl kvar i kylen sedan den där kvällen i maj då jag ännu en gång fick sitta ute efter bastun, i min vita budgetmorgonrock från IKEA, och se ut över havet. Filosofera över vad som skulle komma och bli. Försöka tämja alla mina rädslor.
Worth waiting for......


Kör en till bild när jag ändå är igång. Lite extra manlighet. Det är trots allt ingenting jämfört med vad man finner hos en del av mina nyfunna twitterkamrater från bland annat Göteborg.
Samma öl, annan vinkel. Sexy !!Skål på Er !! Ännu lever Northernlightsinvestment.....

12 kommentarer:

 1. Ditt bästa inlägg hittills!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha !! Det kan jag tänka mig att du tycker.

   Radera
  2. Beer beer stavas beer beer och inte hear hear.

   *eller är vi i brittiska underhuset*

   Radera
  3. Lite Bo-Jo över den kommentaren, ay mate? ;-)

   Radera
 2. Underbart! En riktigt kall öl en varm sommardag är svårslaget! Bäst är om man lägger in glaset i frysen en stund innan man häller upp ölen..så det riktigt immar av kondens när man tar första klunken...

  Nu blev jag sugen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trevligt när Ni vanedrinkare kommer med tips på hur smak (?) och instagrambilderna ska se bättre ut. Med dig och Zero som mentorer ska nog min nyfunna alkoholkarriär bli fantastisk !!

   Radera
 3. Hej
  Har läst sedan bloggens grundande men har aldrig kommenterat.
  Vill framföra hur imponerad jag är över dig och din styrka. Fortsätt - du ger inspiration och motivation!

  Ta hand om dig!

  /Cristofer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så hemskt mycket Cristofer !! Roligt att höra. Ja, jag är väl lite lagd åt det filosofiska hållet även jag. Ska kämpa på vad jag kan och orkar...

   Radera
 4. Att Northernlightsinvestment fortfarande lever är vi alla glada för, grattis till en ytterst välförtjänt (och manlig då ;)) storstark!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är ny på Twitter. Vet inte om du huserar där inne ? Där är det mycket Karlar som lägger in bilder på drinkar och ölglas på uteserveringar och verandor. Iofs en del kvinnor oxå....:)

   Tack för din uppmuntran.

   Radera