fredag 19 november 2021

Utdelning YTD 200,3%

November månads 19 dagar har hittills inneburit kontantutdelningar från 37 stycken olika innehav i min pensionsfond. Samtliga räkningar för denna månad är därmed redan betalda utan att löneutbetalningen från Cirkusen ens har ägt rum. Den 25e smäller det.

Det borde ju vara roligt att kunna konstatera. För närvarande upplever jag tyvärr inte min dagliga situation som förvärvsarbetande speciellt lustfylld. Snarare har stressnivån, svamlet, inkompetensen och antalet riktiga skitdagar alltmer accelererat sedan efter semestern och en nylig hälsoundersökning var inte upplyftande. 

Vanligtvis när jag sätter mig ner framför tangentbordet är jag fylld av Ord som pockar på, kivas längst fram på fingertopparna och vill ut via min entonigt hamrande pekfingervals. Men inte ikväll, jag orkar inte.

Konstaterar bara nollställd, neutral och energilös denna fredagskväll att det var SEB A som tillslut fick gungbrädan att tippa över så att utdelningarna för 2021 nu är 200,3% av utdelningarna för helåret 2020. 

Med andra ord är ökningen +100,3% vilket är lite mer än målet på +100%.Det liksom spritter i hela kroppen vid måluppfyllnad....
    

Därmed ser mina spännande utdelningsstaplar ut enligt nedan sedan start av min pensionsfond Northernlights Globalfond. De första tre åren var åtagandet och investeringsplanen inte helt seriös. Men sedan hösten 2019 har jag infört min seriösa och totalt slumpmässiga strategi med inriktning mot primater som kastar pil vilket nu snart har tagit mig i MÅL.Northernlights Globalfond utdelningar 2016-2021 YTDNu ska jag lyssna på Johan Rothstein "17-33". Känner att stämningen kräver det 👀


73 de Northernlightsinvestment

6 kommentarer:

 1. Bra jobbat!
  Alltid roligt att kolla på utdelningsdiagram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket. Ja, utdelningsdiagrammet kan ju vara en motiverande faktor allt eftersom tiden går.

   Radera
 2. Riktigt kul med utdelningar och att uppfylla mål men det väger inte alltid upp en dålig hälsosituation. Hoppas det är av övergående natur.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det är en del grejer jag bör ta tag i hälsomässigt. Energi är dock en bristvara. Tydligen bör jag tänka mer på mig själv och inte engagera mig i andra. Lättare sagt än gjort när situationen accelererar i negativ riktning. Men absolut...jag riskerar att dras med ner själv. Vilket inte är till gagn för någon...

   Radera
 3. Grattis till +100%!
  Bilden på bulldogen är talande, ja då känner man sig ibland på jobb#1. Ibland orkar man verkligen inte skriva trots att lusten kanske finns. Ikväll ska utdelningar bokföras, längtat hela veckan efter denna stund.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var en rolig och talande bild för hur det kändes igår.

   Radera