lördag 9 november 2019

ONLINE

Den som väntar på IP-Only väntar aldrig för länge.

Det konstaterar jag i bjärt kontrast till all negativ kritik som redogjorts för medialt under de senaste åren. För plötsligt händer det och min tanke då för 4 år sedan, när kontrakt undertecknades, att "det kommer ändå aldrig att realiseras" kom på skam. Det är inte helt enkelt att gräva så många mil och åter mil genom norrländska stenåkrar och skogsmark. Måhända enklare genom Skånes mjuka mylla.

Så nu kom slutligen dagen då även en utsocknes ofrälse i ensligt belägen stuga tar klivet upp på den digitala Motorvägen och är numera ONLINE i vintermörkret via fiberoptisk kabel.

Som en liten bisyssla har jag under en tid nu investerat, i både ISK och KF, på aktie- och fondmarknaden. Successivt har fokus förskjutits mot framförallt varierande utdelande innehav på Kapitalförsäkring. Har därigenom skapat en egen avkastande Globalfond med en i dagsläget genomsnittlig direktavkastning om 4,96%.

De närmaste 3 åren är nu planen att investera hårt och återinvestera ännu hårdare, varvid Globalfonden vid utgången av 2022 via direktavkastning täcker betydligt mer än min personliga tomgångsekonomi.

Avser att skriva några rader ibland för att behålla disciplinen och stanna på vägen.




Stay on these roads



73 de Northernlightsinvestment


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar