fredag 11 juni 2021

Utdelningar YTD 100,3%

Så kom äntligen dagen. Plötsligt tickade det över så att faktiska erhållna kontantutdelningar YTD 2021 nu är på nivån 100,3% av utdelningarna för helåret 2020.

Naturligtvis en grandios laginsats i dessa coronatider, men Vi riktar ändå ett särskilt tack till de lagmedlemmar som nu fick äran att slutgiltigt likt Diego Armando Maradona skruva upp bollen otagbart i krysset:

Archer-Daniels-Midland Co (ADM) Portföljandel 0,63% Archer-Daniels-Midland, förkortat ADM, är ett globalt livsmedelsbolag. Bolaget är idag producent och distributör av oljeväxter, majs, mjöl, djurfoder, samt biobränslen. Utöver erbjuds även distribution av övriga tillsatser som används inom livsmedelsindustrin. Förutom kärnverksamheten tillhandahåller bolaget även jordbrukslagring och transporttjänster genom etablerade dotterbolag på global nivå.


United Parcel Service (UPS) Portföljandel 0,66% United Parcel Service, mer kända som UPS, är verksamma inom transport- och logistikbranschen. Verksamhet återfinns på global nivå, med störst närvaro inom Nordamerika, Europa och Asien. Förutom att leverera brev och paket tillhandahåller företaget även distribution, logistik, frakt, försäkring och finansieringstjänster. Bolaget grundades ursprungligen 1907 och har sitt huvudkontor i Seattle, Washington.

Telenor (TEL) Portföljandel 1,02% Telenor är ett telekombolag. Bolaget levererar abonnemang, mobilt - och fast bredband, telefonnät, samt tillhörande mobila tjänster som molnbaserade tjänster och diverse program, både för privata – och företagskunder. Idag innehas global verksamhet främst koncentrerat till Norden, Europa och Asien. Telenor har anor tillbaka till 1855 och har sitt huvudkontor i Fornebu.


Gracias por todo Diego Armando /Northernlightsinvestment


73 de Northernlightsinvestment


8 kommentarer:

 1. Grattis! Detta hände mig 18 maj. Jag fick nog lite hjälp av "Guds hand".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skön känsla när man når >100% redan innan halva året passerat.

   Radera
 2. Grattis, verkligen en härlig känsla. Minns inte när jag gick över men var nog i april redan! Nu är nästa mål 200% i år av 2020s och bör nås i september cirka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Calculus. Jag kom från en mycket saftig ökning redan coronaåret 2020 då jag mer än dubblerade (+127%) av 2019 helåret. Därmed är jag mycket nöjd med att nå helåret 2020 redan i början av juni månad.

   Radera
 3. Härligt, nu är resten av årets utbetalningar bara bonus! Jag ligger på 155% men troligen från blygsammare utgångsläge än du. Och jag har inte lika mycket obskyra amerikanare som skickar pengar över atlanten att se fram emot resten av året heller.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha...obskyra. Jo jag tackar jag. Nu vet jag naturligtvis att du vet bättre. Det är ett gäng obskyra utdelningsaristokrater med 25-60 år av höjda utdelningar VARJE år. Det största obskyra hindret är däremot kursen USD/SEK som minskat kraftigt.

   Radera