onsdag 9 juni 2021

Pfizer im.

Igår var det så dags att göra sin medborgerliga och medmänskliga plikt. Kavla upp ärmen och bli injicerad intramuskulärt med Pfizer/BioNtechs snabbt framtagna vaccin mot den globala pandemiplågan COVID 19 aka "the Coronavirus desease" för alla Oss som följer engelskspråkiga globala ekonominyhetssändningar.

Jag undviker i görligaste mån allt vad läkemedel heter. Vaccin var senast 1994 inför en asienresa. Antibiotika för över 40 år sedan. Men nu kändes det som att det inte fanns något val helt enkelt.

Det var naturligtvis extra glädjande att det blev just Pfizer när det var dags för min tur enär jag äger några andelar i företaget. I och för sig äger jag direktavkastande värdepapper i de allra flesta vaccinproducenter exklusive Sputnik V. Men ändå, man vill ju gynna sina egna varumärken så långt som möjligt.

Det gick raskt och effektivt. Det jobbigaste var att sitta och vänta efteråt i stillhet i 15 minuter med munskydd. Jag och munskydd är inte kompatibla respiratoriskt. Lägg därtill en visirförsedd gymnasieyngling som gick runt och frågade var 3e minut "Och här mås det bara bra ?" så var tristessen total. När jag fick frågan den 4e gången så replikerade jag "Absolut, men jag börjar bli hungrig". Där fick hen så hen teg. Det låg nämligen Nationaldagspalt hemma i kylskåpet och väntade.

    


Festivalbesök, krogen på lördag, en Staropramen i Prag !??

Men hittills är allt väl. 

Av nedanstående inrapporterade biverkningar (Pfizer = Comirnaty) så har jag hittills upplevt viss trötthet, muskelvärk samt allmän sjukdomskänsla. Låt oss hoppas att det håller sig på den nivån så att man snart kan vara tillbaka i träning inför Beach 2021.

Men troligtvis blir det heltäckande klädsel även detta år. Skit oxå.

 


Vanligaste biverkningarna av Coronavaccin.

73 de Northernlightsinvestment

10 kommentarer:

 1. Ayatollan i den heliga staden Qum sa att man blir homosexuell av vaccinet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har stavat Cum fel. Cum stavas inte Qum, det stavas Cum. I övrigt har jag dålig koll på vad ayatollorna föreskriver.

   Radera
  2. Du har säkert rätt NLI. jag ville bara lägga till möjliga biverkningar, om man ändå ska känna efter menar jag

   Radera
  3. Haha..tur att jag känner till hur folket i Staden där du bor är funtade. Jag är nämligen uppvuxen på den stadens gator. Där har jag rumlat mycket i mina dar. Dock inte på gaybarer. Ännu.

   Radera
 2. I kanada, enligt insatta personer ( M Zazzio ) får folk som vaccinerat sig inte flyga mera, aldrig mer , o de får inte ta någon sjukförsäkring. Vet inte om det blir större risk för att flyget störtar då alla blir magnetiska efter vaccinet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt med alla dessa urban legends som cirkulerar.

   Jag drog på lite kajal och läppstift imorse och nu har jag börjat fundera på lämplig sommarklänning. Undrar om de finns i min storlek bara...3XL !??

   Radera
  2. Märks att du är infödd lulebo NLI.

   Radera
  3. Inte född, men uppvuxen ända upp till 30-års åldern. Känner inte riktigt igen staden numera, det har hänt mycket på 25 år. På morsans gamla gata på Mjölkudden är det mesta annorlunda....

   Radera
  4. Är själv utböling(övriga Norrbotten) men kan sen 20 år notera en helt ny stad, inte nödvändigtvis till det bättre alla gånger. Här på B-skatan är det ganska lugnt och fint än, nära till skogen och passande träning.

   Radera
  5. Jag bodde 10 år på P-ön bland annat under studenttiden och promenerade mycket året runt med hundarna på B-skatan. Både på isen och längs gångvägarna.

   Radera