onsdag 20 januari 2021

19 utdelningar trillade in

Igår trillade det in utdelningar från inte mindre än 19 enskilda innehav. Måste vara nytt rekord. Rasslade på ordentligt i skattkistan. 

Det var troligtvis en helg i kombo med Martin Luther King Day (tredje måndagen i januari) som orsakat partiell uppdämning i flödet.

Tydligen ändå mer fördelaktigt jämfört med Nordea 👀 

Nå jag behöver sannerligen få in utdelningarna, gärna i kombination med en förstärkt USD-kurs, för att kunna klara arbetsmålet på +50% utdelningsökning i SEK för helåret 2021.

Återinvestering följer härnäst.

73 de Northernlightsinvestment

 

6 kommentarer:

 1. Bra jobbat NLI. Dock har Nordea snäppat upp sig och jag fick också uppleva klirret både igår och idag. "Bättre sent än aldrig" - Nordeas motto

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mitt motto är faktiskt samma som Nordeas får jag erkänna. Man är ju en lugn och tålmodig norrlänning.

   Bra att du förstod att passningen var till dig !! ;)

   Radera
 2. Otroligt många ju, grattis NLI! Härlig känsla kan jag tänka mig. Mitt rekord är nog 4 eller kanske 5 på en dag så 19 är galet många! Nyfiken, och totalsumman på utdelningarna de 19 blev?

  SvaraRadera
 3. Ja, det var många som droppade in samtidigt. Hr Kalkyl, jag kör inte med den typen av öppen redovisning av min ekonomi. Det är flera i min närhet och runt omkring som vet vem jag är här på bloggen.

  Innehav är intressant, liksom yield, divgro, placeringsinriktning, spartips i vardagen, hur man motiverar sig. Hur mycket pengar som människor har på bankkontot är ointressant (för mig).

  Men jag är naturligtvis mångmiljonär :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, nej inte så många som gör det längre. Lite synd för siffror är kul men jag förstår.

   Radera