söndag 12 april 2020

INKÖP vecka 15 2020

En mager skörd denna vecka bestående av endast 2 stycken transatlantiska banker varav RY är ett nytt innehav i Northernlights Globalfond.

Filar på en ny inköpsstrategi för Q2 2020 med tillvägagångssätt under pågående pandemi och hur detta scenario kan tänkas utvecklas. Ingenting avancerat, bara en viss struktur för hur jag ska kunna fortsätta köpa in mig på marknaden under kontrollerade former.

Har lite problem med att hantera rådande, som jag ser det förhoppningsdrivna, tjurrusning som inte verkar ta hänsyn till den krassa verkligheten där Världen står still. Med formuleringen "Världen står still" menar jag här bara att alla plötsligt lever sina liv som jag alltid gör. Återkommer till denna inköpsstrategi senare.

  • Royal Bank of Canada (RY)Royal Bank of Canada är en bank som tillhandahåller personliga och kommersiella banktjänster, förmögenhetsförvaltningstjänster, försäkringar, företags- och investeringar samt transaktionsbehandlingstjänster. Royal Bank erbjuder sina tjänster till privatpersoner, företag, offentlig sektor och institutionella kunder med verksamhet över hela världen. Bolaget grundades 1864 och har sitt huvudkontor i Toronto, Kanada
  • Toronto-Dominion Bank (TD)Toronto-Dominion Bank är ett bankföretag som bedriver allmänt bankverksamhet genom bankaffärer och kontor belägna över hela Kanada och utomlands. Banken och andra dotterbolag erbjuder ett brett utbud av bank-, rådgivningstjänster och rabattmäklare till privatpersoner, företag, finansinstitut, regeringar och multinationella företag. Bolaget grundades 1855 och har sitt huvudkontor i Toronto, Kanada. 

73 de Northernlightsinvestment

2 kommentarer:

  1. Du fortsätter med kontinuerliga inköp ser jag. Jag har faktiskt lyckats att hålla lite i min kassa de senaste veckorna, lite oväntat. Vet inte riktigt vad jag väntar på men det känns som att det skall till ett dyk till.

    SvaraRadera
  2. De är snarare sporadiska för närvarande. Sporadiskt kontinuerliga :) Som jag skriver så har jag svårt att "hantera" mitt beteende den senaste uppgången. Mycket lättare att köpa när allting faller. Jag tror ju oxå på ett dyk, men det där brukar vara fantastiskt vanskligt att bedöma...

    SvaraRadera