onsdag 22 januari 2020

The Greatest Show on Earth #2

En skock Kejsarpingviner har flyttat in på Cirkusområdet. Det var Barnum som ringde och skickade vidare en något överkokt potatis som ingen riktigt fixar att hantera längre. Nåväl, vi låter dem helt enkelt husera i ruinerna av Adeliepingvinernas hädangångna arktiska klippformation. Där gör de minst skada i närtid. Avsikten är tydligen att i framtiden ska Barnum i samarbete med Kejsarpingvinerna lyfta Cirkusens vikande besöksstatistik mot nya skimrande höjder.

Än så länge är hela skocken lite yrvakna av den hastigt nyuppkomna situationen, frågorna övertrumfar numerärt svaren tiofalt. Det är bara hanar i avsaknad av honor för tillfället, men det är ändå ett fasligt fjäderputsande och inte minst frekvent revirpinkande.

För tillfället hävdar Kejsarpingvinerna med stark emfas sin alltför låga utbildningsnivå med hänsyn till de presenterade arbetsuppgifternas beskaffenhet och betydelse för Cirkusens och det övriga imperiets fortsatta existens. Behovet av kurser på annan ort har aktualiserats. Den något cyniske Cirkusdirektören tror snarare att det föreligger en stark önskan om framtida buffémåltider, hotellnätter och några öl i baren away från den vanliga vardagliga lunken.

Sjölejonen iakttar under sedvanlig tystnad. Knivkastaren och Magikern har något roat i blicken. Dito Cirkusdirektören.

Även Bailey har välsignat Oss med sin närvaro !! Dök upp med en Snusmumrik från ett konkurrerande kringresande Tivoli i släptåg och rotade runt i Manegen samt hela det övriga Cirkusområdet. Jag tror till och med att de var bort och inspekterade de åldersstigna anläggningarna för produktion av Sockervadd. Inte ett ord från vare sig Bailey eller Snusmumriken. Vad vore väl annat att förvänta. Lika mycket sociala färdigheter som en gråsten.

Sjölejonen blir tyvärr oroliga och misstänksamma av dylikt beteende vilket riskerar att påverka kvällens föreställning negativt och dessutom orsakar kraftigt tröstätande av sill. Cirkusdirektören har för länge sedan upphört att förvånas.

73 de Northernlightsinvestment     

4 kommentarer:

 1. Tja NLI!

  Har läst några av dina inlägg och du skriver riktigt bra, ska bli kul att följa dig. Särskilt kul att du är norrlänning! Finns inte så många som jag vet om i aktiebloggar-djungeln som är Norrlänningar. Kör hårt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha
   Glömde skriva att jag också är Norrlänning :)

   Radera
 2. drommaren: Tack, jag ska göra mitt bästa för att köra hårt...så blir det förhoppningsvis lugnare sen. Jo, jag stannade alldeles för länge där nere i den snart sönderbombade och avskjutna delen av vårt avlånga innan det blev att återvända till Rötterna.

  Kör hårt du också. Alternativt ta det bara lugnt.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera