fredag 25 september 2020

Utdelningsökning >100% !!

 BREAKING NEWS !!

Direktoratet för Northernlights Globalfond* låter idag via ett pressmeddelande kungöra att den faktiska erhållna utdelningen i kombination med den fortsatta prognosticerade kontantutdelningen för resterande del av år 2020 nu överstiger den totalt erhållna kontantutdelningen för föregående kalenderår (2019) med över 100% !!

Direktoratet meddelar vidare att det är en "glädjens dag efter alla de vedermödor som präglat investeringsåret från inledningen av mars månad vilket även fått så många utdelningsinvesterare att vackla i sin tro på den mytomspunna Snöbollseffekten" samt att "vi nu kan dra en lättnadens suck när åtminstone ett av årets Mål är uppfyllda när Viktminskningsmålet ser ut att ha lämnat perrongen för gott". Det sistnämnda konstaterar Direktoratet med stor bitterhet och genans över att åter igen ha ertappats med en allvarlig karaktärsdefekt.

Det storslagna firandet har redan inletts i och med att morgondagens frukostingredienser införskaffats i form av 2st 2-liters Bravo Juice (Tropisk respektive Apelsin/Mandarin) för 20 SEK respektive, samt bredbar leverpastej 2st askar á 8 SEK respektive. Allting på realisation på ICA.

73 de Northernlightsinvestment

* Northernlights Globalfond är en global pensionsfond vilken huvudsakligen direktinvesterar i enskilda värdepapper med hemvist de nordiska länderna samt USA och Kanada. Via ETFer och övriga fonder investeras även i andra geografiska delar av Tellus. Syftet med Northernlights Globalfond är huvudsakligen att via kontantutdelningar tillförsäkra Direktoratet ett bekymmersfritt leverne vid det tillfälle då Direktoratet väljer att lämna det sk Ekorrhjulet som dagens arbetsliv enligt vissa utgör. 

  

2 kommentarer:

  1. Man får lov att gratulera Direktoratet till den fina ökningen. Över 100% ett Corona-år är inte dåligt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket Mr ZeroStrategy. Men det är naturligtvis en ren dopingeffekt. Kör in en massa cash så trillar det ut direktavkastning i form av kontanter.

      Radera