tisdag 23 juni 2020

INKÖP vecka 25 2020

Värmeböljan håller i sig längs Norrlandskusten. Nästan för varmt, man orkar inte företa sig något konstruktivt på hemmasnickerifronten. På kontoret blir det likaså olidligt varmt där Cirkusdirektören huserar uppe i annexet.

Måhända blir denna sommar något i stil med anno 2018. Fast nu är det hela naturligtvis jinxat och det blir till att invänta en av dessa ack så ovanliga Julisnöstormar.

Midsommarkvällen ägnades för övrigt bland annat åt att flämta i skuggan på trädäcket, sippandes Rosévin och lyssna på "Sometimes it snows in April". Helt OK sysselsättning trots allt.

Endast sedvanliga finansiella aktiviteter, inget exceptionellt. Följer åter igen Planen och investerar regelbundet varenda vecka. Vecka 25 blev det följande insatser vid Roulettbordet.

 • Abbvie (ABBV).  Abbvie är ett globalt läkemedelsbolag inriktade mot behandling av svårbehandlade sjukdomar. Bolaget fokuserar på innovationsstrategi med visionen att upptäcka och behandla sjukdomarna mer effektivare, samt att med tiden ta fram och utveckla resistenta läkemedel. Fokusområden ligger främst inom behandling av inflammatoriska led-, hud- och tarmsjukdomar. Abbvie ingick tidigare i Abbott Laboratories men blev en spin-off under 2013. Bolagets huvudkontor ligger i Chicago.
 • Cisco Systems Inc (CSCO). Cisco Systems är ett IT-bolag. Bolaget tillverkar och distribuerar ett brett utbud av IT-produkter som används för utveckling och anslutning på den globala marknaden. Exempel på lösningar inkluderar nätverkslösningar, switchar, routers, program för E-postsäkerhet, analysverktyg samt olika molnbaserade lösningar. Verksamhet innehas på global nivå, med störst närvaro inom Nordamerika, Asien och Europa. Cisco Systems grundades 1984 och har sitt huvudkontor i San Jose, Kalifornien.
 • Spiltan Aktiefond Investmentbolag.
 • Swedbank Robur Globalfond A.
 • Swedbank Robur Ny Teknik A.
 • MS INVF Global Opportunity A.
 • Länsförsäkringar USA Indexnära.

73 de Northernlightsinvestment


4 kommentarer:

 1. många fondinköp vecka 25. Själv fortsatte jag köpa lite fler ETF-andelar och några strö-Svolder. Midsommar spenderades ute till havs i strålande solsken och ganska behagligt bad. Kan inte minnas när jag badade på midsommarafton senast.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ETFer förefaller sannerligen vara da shit just nu. Alla ska äga minst en :) Har börjat snegla lite själv men kör fonder nu när det är tråkbörs med generellt stigande trend.

   Radera
 2. På grund av Covid-19 tappade jag allt och tack vare Gud fann jag mitt leende igen, det var tack vare Sr. Combaluzier som jag fick ett lån på 65.000€, och två av mina kollegor fick också lån av denna man utan några svårigheter. Det är med Sr. Pierre Combaluzier som livet ler mot mig igen, han är en enkel och väldigt förståelig man. Här är hans e-post:   combaluzierp443@gmail.com

  SvaraRadera
 3. Hej, jag vill dela mitt underbara vittnesbörd. Efter att ha varit i relation med mannen i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom bad jag honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag e-postade stavskärmaren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen, det var omkring 16.00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problemproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. e-post: babaidadawiseman01@gmail.com
  kan du skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall

  Älska trollformler
  Tjäna bra pengar eller vinna ett lotteri.
  Uppnå framgång i affärer.
  Andliga problem.
  Vinn rättsfall.
  Leta efter din livspartner.
  Få ett välbetalt jobb.
  Få kontroll över ditt äktenskap.
  Få tjänst och få attraktion från människor.
  Få tillbaka förlorade pengar.
  Läka dig av alla sjukdomar. både härdbara och obotliga.
  Lös graviditetsproblem och välsigna dig med spädbarn osv ...

  Kontakta denna fantastiska man om du har problem med en varaktig lösning
  via babaidadawiseman01@gmail.com
  WhatsApp: +2348136951551
  Viber: +2348136951551

  Tacka mig senare

  SvaraRadera